Crissie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
yvonne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0466 (M)
50-0466 (M)
Overige
Ja

Crissie! Wat een prachthondje! Vol aanbidding kijkt hij je aan met zijn mooie oogjes en smeekt hij je om lekker met hem te gaan kroelen en spelen. Crissie is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 februari 2022. Zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 45 cm.
Crissie een vrolijk en vriendelijk reutje naar mensen toe en het klikt ook met zijn soortgenootjes. Inmiddels zit hij startklaar voor een eigen mandje en een baas die hem met liefde en geduld zal introduceren in het leven buiten het asiel. Crissie zit bij onze partnerorganisatie in Roemenië.(06/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Yvonne Boonstoppel

Crissie

Crissie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu