Charelle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0109 (E)
40-0109 (E)
Overige
Ja

Een dame uit Griekenland die zich over de zwerfhonden bekommerd had ons benaderd. Ze zat met de handen in het haar want ze heeft geen veilige locatie tot haar beschikking met een mager uurloon in een kiosk, maar ze ziet wel de meest schrijnende situaties op straat. Ze kreeg het idee om een verlaten woning, om te toveren tot enigszins een veilige verblijfplaats voor Charelle en haar pups. Ze hadden anders tijdens Oud en Nieuw op straat moeten verblijven en wij willen zeer zeker niet denken aan de nare gevolgen van dien. Charelle zit dus momenteel in een verlaten bouwval waar haar pups opgroeien. De dame in kwestie brengt dagelijks een bezoekje en zorgt voor voldoende voer en de nodige zorg. De situatie is enorm triest en daarom hopen we enorm dat er voor Charelle een keerpunt kan komen en dat ze deze situatie gauw achter zich mag laten.

Charelle is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 22 juli 2021. Ze is ongeveer 32 centimeter hoog en weegt 7 kilo.(01/23)

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Charelle

Charelle

TE9vX22b-6M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu