Chania

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0440 (E)
40-0440 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Ergens in een afgelegen bergdorpje leeft Chania op straat. Ze werd daar ineens samen met haar zusje gezien toen ze amper vier maanden oud waren. Twee prachtige, sociale lieverds achtergelaten op straat.

Chania, zo noemt de dame haar die haar voert. Ze heeft in ieder geval een naam, maar wat ze echt nodig heeft is een thuis. Chania is een enorme sociale lieverd. Iedereen die ze tegenkomt, begroet ze met een kwispel. En och, wat is ze blij als er iemand is die haar niet als een vieze straathond ziet en haar een aaitje waard vindt. Intens geniet ze van even dat beetje liefde. Soms wandelt ze nog minuten achter hen aan, maar niemand neemt haar mee.

Toen onze vrijwilligers er waren, vonden ze het hartverscheurend om haar en haar zusje achter te laten. Wetend welke gevaren het leven als sociale lieverd op straat met zich meebrengt. De angst voor vergiftiging of door een auto aangereden worden is groot. Daarom hopen we dat iemand haar een thuis wil bieden, dat thuis waar ze zo naar verlangt. Chania kan met alles uitstekend overweg. Ze is ook sociaal naar alle honden en ook katten vindt ze prima.

Chania is een teefje met een geschatte geboortedatum van 12 december 2023 en ze zal circa 45 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Chania

Chania

VkI8lIYYq9w
wM5Uun6H6Eo
D7OySztJ5fA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).