Chanel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0298 (A)
50-0298 (A)
Overige
Ja

Dit kleine bolletje wol, Chanel, werd ongewenst geboren samen met haar zusje Coco. Gelukkig mochten ze snel intrek nemen bij onze partner organisatie in Roemenie. Het is voor een pup wel de meest ongelukkig periode om in een asiel terecht te komen waar het momenteel extreem koud kan zijn voor die kleintjes. Chanel speelt heerlijk met haar zusje en zij vindt het geweldig om te spelen met haar puppie kennelgenootjes. Kroelen met de vrijwilligers doet zij graag maar ze vindt het wel ietwat spannend. Dit knappe meisje is klaar voor een leven in een gouden mandje en zoekt dan ook een baasje om bij te mogen leren, groeien, spelen en kroelen.

Chanel is een teefje en zij is geboren op 24 oktober 2022. We verwachten dat zij ongeveer 35 centimeter hoog zal worden.(02/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Chanel

Chanel

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu