Cate

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1737 (M)
50-1737 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Cate, een prachtige mooi meisje. Haar verhaal begon in een tuin van een verlaten woning in Roemenië, waar ze met haar pups werd gevonden. Gelukkig voor Cate kwam er een vriendelijke buurtbewoner die af en toe voor haar zorgde, maar haar echte reis begon toen ze naar onze partneropvang in Roemenië werd gebracht. Nu, na een tijdje in Roemenië te hebben gewoond, heeft Cate haar weg gevonden naar Nederland, waar ze bij een foster is geplaatst. En wat doet ze het daar geweldig!

Cate is meer dan alleen een hond; ze is sociaal, liefdevol en aanhankelijk. Ze zal je hart veroveren met haar zachtaardige en rustige aard. Ze is niet opdringerig maar wacht geduldig op jouw liefde en aandacht. Het mooie is dat Cate met alle andere honden goed overweg kan en altijd respectvol is. Ze is ook slim en heeft bijna de zindelijkheid onder de knie.
Ze verdient een thuis waar ze voor altijd geliefd zal worden.

Cate is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 8 september 2020 en ze is circa 30 centimeter hoog.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Cate

Cate

pohg6j3kP3U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).