Cash

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0669
10-0669
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig mooie kereltje met de naam Cash werd samen met zijn broertjes en zusjes in een doos voor het staatsasiel gedumpt. Ze waren toen amper een aantal weken oud. Hoe fijn het ook is dat het staatsasiel ze innam, het asiel is niet bepaald een fijne plek om als pupje op te groeien. Gelukkig zag de vrijwilliger van onze rescue partnerorganisatie in Portugal de lieve pupjes en besloot ze allemaal mee te nemen naar de opvang van onze partner. In de opvang van onze partner waren de pups in veiligheid, kregen ze goed eten en konden ze op een fijnere manier opgroeien en hadden ze heerlijk de ruimte om te spelen.

Cash en de andere pups zijn nu groot genoeg om te verhuizen naar een fijn eigen thuis. Een thuis waar dit lieve mannetje uiteraard nog moet leren wat het leven als huishondje inhoudt en waar er voor de rest van zijn leven van hem gehouden wordt.

Cash is een enorme lieverd. Hij speelt graag en is een lief en sociaal pupje dat goed met zijn soortgenootjes omgaat. Cash vult zijn dagen nu door lekker te ravotten en te spelen met de andere honden in de opvang. Dat doet hij sociaal en respectvol. Verder vindt hij het heerlijk om te kroelen met de vrijwilligers. Hij loopt braaf achter ze aan, in de hoop dat er wel eentje tijd heeft om te kroelen. Dit slimme mannetje leert ook al keurig mee te lopen aan de lijn. Het enige wat nog ontbreekt, is een liefdevol thuis.

Cash is een mix reu met een geboortedatum van 15 januari 2024 en hij heeft een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter. (6/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Cash

Cash

8rf6yjw10vM
fAsHK4ZCKms

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).