Carmen

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0682
10-0682
Onherleidbare mix
Ja

Voor de nog jonge, aanhankelijke en superlieve Carmen zijn we op zoek naar een nieuw baasje of gezin.
Bij het huidige gezin van Carmen zijn de omstandigheden gewijzigd, waardoor Carmen veel alleen is en dat is nou precies iets wat dit meisje niet leuk vindt. Ze geniet juist volop van de aandacht van de gezinsleden en is oprecht verdrietig als ze haar alleen laten, wat nu helaas meer voorkomt. Het gezin geeft heel veel om Carmen en ze gunnen haar een thuis waar ze weer volop mag genieten van het gezelschap van een baasje.

Het gezin van Carmen schrijft dat ze een ontzettend lief hondje is, dat houdt van spelen en rondrennen. Het liefst rent Carmen lekker los op een strand of in een bos. Ze vindt het ook enorm leuk om dit samen met andere honden te doen. Bij een nieuw baasje moet het loslopen uiteraard eerst weer worden geoefend en opgebouwd. Carmen vindt het af en toe wel spannend met andere honden, maar als ze eenmaal kennisgemaakt heeft, vindt ze het maar al te gezellig samen. Carmen gaat lief om met kleine kinderen en kan heerlijk knuffelen, maar soms kan ze in al haar speelsheid wel een beetje onbehouwen zijn, dus daar moet op gelet worden.
Carmen kan een bommetje van energie zijn, maar ook de luiheid zelve en na het spelen of wandelen urenlang heerlijk knuffelen en languit op de bank slapen.
Carmen is als er mensen op bezoek komen eerst erg enthousiast, maar daarna is ze rustig, zelfs als er veel visite is. Ook is ze niet waaks, maar wel nieuwsgierig als er bijvoorbeeld beweging is bij het raam. Dan kan ze even blaffen, maar dat blijft ze niet doen zegt haar baasje.

Zoals gezegd is Carmen niet graag alleen. Ze vindt dat heel spannend en gaat janken en wild doen om dit kenbaar te maken, zowel in haar bench als los in de woonkamer. Ze was tot voor kort bijna niet alleen, dus ze is het ook niet gewend. We zoeken voor haar een thuis waar ze niet veel alleen hoeft te zijn. Bij het huidige gezin is Carmen de enige hond, dus het kan ook zijn dat ze zich niet meer eenzaam voelt als ze een hondenmaatje heeft. Carmen is tijdens het wandelen alert op haar omgeving en als ze een hond ziet begroet ze die blaffend, omdat ze zo graag wil spelen. Er is nooit sprake van agressie bij dit knappe meisje, alleen maar speelsheid. Carmen gaat niet goed samen met katten, die wil ze het liefst achterna rennen. Bij vogels vindt ze het ook erg leuk om dat te doen.
Carmen is een mix teefje met een geboortedatum van 8 september 2023 en ze is ongeveer 45 cm hoog. Ze is nog niet gesteriliseerd, maar het huidige gezin gaat dit regelen. (06/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 8 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Carmen

Carmen

AUu1Ch-t7KA
XkEGlm00Jno
u8Al8LEfU2c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).