Carlo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2584 (M3)
50-2584 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een aandoenlijke snoet heeft die lieve Carlo en wat een leuk kereltje is hij. Samen met zijn broertje Cobus is Carlo op de opvanglokatie van onze partnerorganisatie in Roemenië terechtgekomen. Daar spelen de broertjes lief met leeftijdgenootjes in een kennel en krijgen ze de verzorging en beschutting die ze nodig hebben, in afwachting van het moment dat zich een baasje meldt. Hopelijk breekt dat moment binnenkort aan. Carlo is een onbevangen pup en dit leuke knulletje is eind juli/begin augustus klaar voor zijn reis naar zijn eigen baasje(s). We gunnen het hem zo: heerlijk eventjes samen naar buiten om te wandelen en spelen en dan na de wandeling genieten van een zachte mand en vele kroelmomentjes. Een zachte mand in een thuis, waar hij in alle veiligheid en rust mag gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft en waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven en een fijn huisgenootje mag zijn.
Carlo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 april 2024 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 35 tot 37 centimeter.(07/24)

Eindhoogte 35-37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Carlo

Carlo

M3ZaxhaL9cg
r1FXjFWLS4Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).