Caramel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1669 (M)
50-1669 (M)
Overige
Ja

Er is een heuse gentleman in de opvanglokatie in Roemenië. Caramel is zijn naam en hij is net zo zoet als zijn naam! Grote honden, kleine hondjes, katten; tegen allemaal is hij even lief en hij gedraagt zich voorbeeldig. De mensen van de opvang in Roemenië zijn allemaal gecharmeerd van hem en vooral van zijn dandy-achtige manier van wandelen. Wat zou ook die lieve Caramel graag willen genieten van zijn eigen huisje bij zijn eigen baasje. Heerlijk samen wandelen, zodat iedereen ziet hoe mooi hij loopt en dan na de wandeling genieten van een zachte mand. Een thuis, waar hij in alle veiligheid en rust kan gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. We hopen dat ook Caramel binnenkort mag ondervinden hoe fijn het leven van een huishond kan zijn.
Caramel is een reutje met een geschatte geboortedatum van 25 maart 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van 55 centimeter.(07/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Caramel

Caramel

BRxUb06Y0xM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).