Cammy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9701
20-9701
Galgo (mix)
Ja

Als je een prachtige hond zoekt dan stop maar want mag ik jullie voorstellen aan Cammy. Cammy is afkomstig uit Spanje en 2 jaar geleden naar Nederland gekomen toen ze werd geadopteerd door haar huidige baasjes. Echter hebben zij de moeilijkste beslissing moeten nemen om voor jou een nieuw thuis te moeten gaan zoeken. De reden hiervan is dat zij niet meer de zorg kunnen geven die je zo verdient. Cammy is zindelijk, slaapt in de nacht in de bench, is sociaal naar mensen en andere honden. Cammy houdt ontzettend van wandelen, knuffelen, op de foto gaan. Ze vindt het ook ontzettend leuk om met een balletje te spelen. Jachtinstinct heeft ze zeker, gezien ze een galgo mix is en kan dus niet overal los lopen. Wij denken dat het voor Cammy beter is dat er een thuis komt waar zeker 1 stabiele hond aanwezig is aangezien ze niet goed alleen kan zijn. Ook zoeken wij een thuis met een tuin want buiten snuffelen vindt ze heerlijk. Dus ben jij haar nieuwe baasje die graag met haar gaat wandelen, haar liefde geeft en genegenheid?

Cammy is een gesteriliseerd galgo mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 april 2020 en haar eindhoogte is circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Cammy

Cammy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).