Camelia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0192
50-0192
Overige
Ja

Camelia, zo jong en al zoveel meegemaakt. Als heel klein pupje belandde je in het vreselijke staatsasiel. Dit is geen goeie start als pup zijnde. Maar gelukkig werd je gered door onze rescue partner in Roemenië. Je hebt je ontwikkeld als een vrolijke, vriendelijke sociale pup. De tijd is nu gekomen dat je graag je koude kennel wilt verruilen voor een lekkere mand. Wij zoeken een leuke baas die met jou de wereld wil verkennen.

Camelia is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 oktober 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 35 centimeter.(04/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Camelia

Camelia

jG1v0VJ6ry4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu