Callie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0833 (M)
50-0833 (M)
Overige
Ja

Dit is Callie! Een lief, sociaal en aandoenlijk klein meisje. Enkele weken geleden werd ze zo gevonden met een beschadiging bij het oog. Dat is inmiddels hersteld. Callie zit nu ook bij onze partnerorganisatie in Roemenië in de opvang. Helaas sneeuwt het arme meisje onder omdat ze zo klein en vriendelijk is. Hopelijk is er een snel een warm mandje beschikbaar waar ze heen kan en ze kan beginnen aan de rest van haar leventje. Callie is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 14 september 2021. Ze is ongeveer 32 cm hoog.(09/22)

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Callie

Callie

33ZhNLFC5YY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu