Cala

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2150 (M)
50-2150 (M)
Overige
Ja

Dit is de lieve en knappe Cala. Met haar prachtige blik pakt ze je helemaal in, ons wel in ieder geval! Iemand met hart voor dieren in Roemenië kwam er achter dat dit lieve moederhondje met haar pups op een erf verbleef, waar geen mensen woonden. De eigenaar van het land ging om de paar dagen naar dat erf toe om wat te eten aan Cala te geven. Inmiddels is het gelukt om Cala en haar pups veilig naar de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië te brengen. Daar zijn Cala en haar kleintjes veilig, hebben ze eten en onderdak en mogen ze hopelijk binnenkort naar een fijn baasje verhuizen. Doordat Cala nog niet veel goede ervaringen met mensen heeft, moet ze even de kat uit de boom kijken bij een kennismaking met iemand die ze nog niet kent. Het is heel begrijpelijk dat dit meisje iets meer tijd nodig heeft om haar vertrouwen te geven. Als ze dat eenmaal heeft gedaan is ze ontzettend lief en zal ze een geweldig huisgenootje zijn. Cala is nog geen huiselijk leven gewend, dus met de hulp van haar nieuwe baasje(s) mag zij hopelijk in alle rust gaan leren wat het leven van een huishondje inhoudt en gaat dit lieve meisje ontdekken hoe ontzettend fijn dat leven is.
Cala is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 28 januari 2021 en zij is 30 centimeter hoog.(02/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Cala

Cala

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).