Bursuc

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0247 (M)
50-0247 (M)
Overige
Ja

Pupalarm! Bursuc is een prachtige fluffige, nog een beetje verlegen pup! En wat is ie leuk! Samen met zijn moeder is hij gered uit het dodingsstation van Roemenië.
Bursuc heeft tijd nodig om te wennen aan de mensen om zich heen omdat hij tenslotte alleen nog maar in gevangenschap heeft geleefd. Zijn moeder Verona zorgt erg goed voor hem en schermt hem een beetje af, maar ondanks dat, is hij lekker nieuwsgierig, wat een heel goed teken is. Hij is gelukkig niet bang. We zoeken voor deze uber leuke pup een plek waar hij mag bijkomen van alle stress en waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven. Tenslotte hebben alle honden uit een asiel tijd nodig om te “landen”.
Bursuc is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 19 september 2022 en heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm. (01-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bursuc

Bursuc

anHHIxqHRgc
Y-E8yTzjWik

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu