Bunutzu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1055 (M)
50-1055 (M)
Overige
Ja

Je hart breekt als je het verhaal van Bunutzu leest! Aangereden en voor dood achtergelaten langs de kant van de weg! De wond aan één voorpoot was zo ernstig dat deze moest worden geamputeerd. Inmiddels is de wond helemaal herstelt en is er aan Bunutzu niets te merken dat hij maar 3 poten heeft. Vrolijk, enthousiast, vriendelijk en sociaal is deze leuke jonge hond. Bunutzu heeft een geschatte geboortedatum van 9 december 2021 en we verwachten een eindhoogte van 45 cm. Het asielleven is voor iedere hond zwaar maar voor een hond die maar drie poten heeft is het bijna niet te doen. We zoeken met spoed een liefdevolle plek waar Bunutzu zichzelf mag zijn en hij zich mag wentelen in de liefde van zijn nieuwe baasjes.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 9 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Bunutzu

Bunutzu

kgRQMUDHvlI
t1N0xi8_8KE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu