Bunny

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0573
10-0573
Overige
Ja

ieve, schattige Bunny! We begrijpen er niks van want ook dit geweldig meisje werd in een staatsasiel in Portugal gedumpt. Onbegrijpelijk want Bunny is zo leuk en lief! Bunny werd gelukkig gezien door onze collega rescuer en mocht mee naar een privé opvang. Al snel kon Bunny naar Nederland vertrekken en kwam zet bij ons in de opvang. Hier geniet dit pientere meisje, van 5 maanden oud, van het heerlijk spelen met andere honden. Bunny is gek op andere honden en ze kan met alle viervoeters overweg. Ze vindt het heel leuk om mee te gaan wandelen en doet dat heel goed. Verder geniet Bunny vooral wanneer ze lekker samen kan spelen om daarna heerlijk te knuffelen en te kroelen. Dan geniet ze intens. We kunnen haar omschrijven als energiek, ondernemend en sociaal naar andere honden, ze zou ook prima bij kinderen kunnen. Gewoon een ontzettende leuke, vrolijke meid. Lieve Bunny is klaar om naar haar forever thuis te verhuizen.

Bunny is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 oktober 2022 en een verwachte eindhoogte van 50 cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Bunny

Bunny

R_FxHL0gvU0
UXuufiFA1Ys
aIpOMQuyDRw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu