Bunica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-2304 (M2)
50-2304 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Ze had een baasje, een thuis, een mandje, een naam… ze was van iemand. Maar ze werd oud en kreeg een tumor op haar buikje. Ze moest geopereerd worden en na dertien jaar besloot haar baasje om haar dan maar weg te doen. Waarom geld betalen voor een oud hondje?! Bunica (zo hebben wij haar genoemd) werd zonder om te kijken bij het hek van het staatsasiel achtergelaten. Daar zou dit lieve oudje sterven. Dat was voor ons geen optie. Cristi nam haar mee en ze verblijft nu bij hem in Roemenië. Met hem en ze zeventig honden die hij van de dood heeft gered.

Lieve Bunica is een oud zachtaardig en lief omaatje. Ze snapt momenteel niet veel van het leven. Ze vindt het loodzwaar om in een kennel en tussen zoveel honden te leven. Voor een oud meisje is het ook eigenlijk geen leven. Ze verblijft nu meestal in een hoekje, houdt zich een beetje schuil. Lieve Bunica heeft niet de leeftijd of de staatse ervaring om zich goed staande te houden. Ze geniet van de kleine momenten dat er even geknuffeld kan worden en ze in slaap kan vallen naast Cristi en ze zich even veilig en geliefd voelt. Iets wat dit lieve omaatje eigenlijk in het laatste stukje van haar leven altijd zou moeten mogen voelen. Ze is ook echt urgent en we hopen dat er iemand voor haar valt en haar dit laatste stukje leven in liefde gunt.

Bunica is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 16 maart 2011 en ze is circa 30 centimeter hoog. (04/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 16 maart 2011
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bunica

Bunica

usdrAaZIBGU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).