Buleria

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20 0434
20 0434
Overige
Ja

Hallo lieve, ietwat verlegen mama Buleria. Wat ben jij ontzettend sterk. Een makkelijk leven heeft deze mama namelijk niet gehad. Uitgemergeld kwam Buleria samen met haar pups binnen in het asiel. Ondervoed en getekend voor het leven. Maar de veerkracht van dit meisje is niet te omschrijven. Zo zwaar als haar leven was, zo blij staat ze nu in de kennel als er een vrijwilliger even met haar komt knuffelen.

Uit bescherming voor Bulgaria is ervoor gekozen haar pups onder te brengen bij een andere moederhond. Bulgaria moest zelf eerst aansterken. De pups maken het goed en worden door hun adoptiemoeder liefdevol verzorgd.

Buleria is een mix teefje van ongeveer 4,5 jaar oud (geboortedatum 23 februari 2017), en heeft een hoogte van 60 cm.  (8/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 februari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Buleria

Buleria

5O82vAmnS4s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu