Buck

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0590
20-0590
Podenco (mix)
Ja

Dit is Buck en hij is een vrolijk en sociaal Podenco Ibicenco reutje waarvan de geboortedatum is geschat op 14 juli 2021. Buck groeit dus nog wel even door.

Buck is met zijn moeder en zijn broertjes en zusjes in het asiel terecht gekomen. Moeder was totaal uitgeput en de zorg voor haar kroost werd liefdevol overgenomen door een andere erg lieve en sociale moederhond die met volle energie Buck en de andere pup grootbracht en opvoedde. In de veiligheid en goede zorg van zijn pleegmoeder groeide Buck zonder zorgen op, geen benul van zijn start in het leven. Hij speelt heerlijk met zijn broertjes en zusjes en knuffelt er op los wanneer de vrijwilligers er zijn.

Buck is als Podenco niet alleen erg sociaal, het ras staat verder ook bekend om zijn aanhankelijkheid en slimheid en natuurlijk zijn geweldige uitstraling. Buck is klaar voor vertrek uit het asiel, op weg naar een comfortabel en leuk leven bij een lieve baas.

Eindhoogte 50 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Buck

Buck

7NvLMk7g1k8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu