Bryan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0368 (L)
40-0368 (L)
Overige
Ja

Helaas is het zwerfdiergehalte op het eiland Lesbos (Griekenland) nog hoog en kijken maar weinig mensen om naar zwervende dieren, terwijl wij met veel hulp toch ooit eens hopen hier een einde aan te maken. Helaas wisten we het voor Bryan en zijn broer nog niet te voorkomen en we hopen daarom dat er voor deze 2 knappe kerels toch nog een mooie toekomst voor ze klaarligt. Bryan is een ietwat bescheiden jonge knaap die vermoedelijk alles nog moet leren, maar dat heel graag wil doen aan de zijde van een baas.

Bryan is een reu met een geschatte geboortedatum van 5 april 2022 en zijn verwachtte eindhoogte is ongeveer 47 centimeter en 14 kilo.(01/23)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Bryan

Bryan

_b6r8IIwP0A
U8v_tSquXjs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).