Bruno

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1233 (M1)
50-1233 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Dit enorme lieve knulletje werd gevonden op straat. Een lieve vrijwilliger van onze collega rescue organisatie nam lieve Bruno mee naar huis en zorgde vol liefde voor hem. De twee vonden het leven samen weer geweldig. Bruno leeft samen met katten en andere honden, hij is echter super sociaal, erg lief en aanhankelijk en kan met alles en iedereen prima overweg. Helaas kan de lieve vrijwilliger buiten haar schuld om niet meer voor hem zorgen. Het laatste wat ze wil is dat haar trouwe maatje in een asiel beland en ondergesneeuwd word door de gigantische roedels honden. Bruno is inmiddels een huiselijk leven gewend en kan de harde wereld van overleven in een asiel in Roemenië echt niet aan. We hopen dat iemand valt op zijn aandoenlijke snuitje en hem een nieuw thuis wil bieden. Een thuis waar hij nooit meer weg hoeft. Bruno is een sociale lieverd die aanhankelijk en trouw is. Hij is heel graag iemands maatje en een brave trouwe knul. Maar Bruno is absoluut een fitte knul die ook graag mee gaat voor een wandeling.

Bruno is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2015 en hij is circa 50 centimeter hoog. (01/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bruno

Bruno

rYPkK2QatAw
xBfXO9wOW0Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).