Bruno

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0854 (M)
50-0854 (M)
Overige
Ja

Bruno! Wat is ie mooi en nog belangrijker wat een prachtig karakter heeft hij. Lief, sociaal, vriendelijk en blij is hij. En terecht dat hij blij mag zijn! Hij is op straat gevonden in Roemenië met een gebroken achterpoot. Deze poot is door de dierenarts gezet met een metalen pin erin. Maanden heeft de revalidatie geduurd en in die tijd heeft hij gezorgd voor de zieke pups en kittens. Zijn omgang met katten is correct. Bruno is helemaal hersteld en zou graag een eigen warme mand willen. Bruno is een reutje met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2021 en hij is ongeveer 55 cm hoog.(09/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Bruno

Bruno

44aEU54YsMU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu