Bruno

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0730 (M)
50-0730 (M)
Overige
Ja

Dit opaatje kwamen we helaas ook tegen in het asiel in Roemenië. ‘Gelukkig’ heeft hij wel een heerlijk ruime kennel gekregen van de verzorgers maar hij gebruikt niet al teveel ruimte. We zien hem vooral met de schaduw mee draaien want het is wel erg warm op dit moment in de zon. Het is een rustige kerel, hij heeft wel ietwat voernijd, die erg graag nog even liefdevol opgevangen wil worden voor zijn laatste jaren. Wie kan dit voor hem waarmaken?

Bruno is een reu met een geschatte geboortedatum van 24 augustus 2012 en hij is circa 37 centimeter hoog. Hij heeft vooral een lang lichaam.(08/22)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 24 augustus 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Bruno

Bruno

wU-XY0tjrQk
EqCGXEcEbnk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu