Bounis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0201 (L)
40-0201 (L)
Overige
Ja

Dit is Bounis. Hij is een erg blij en sociaal mix reutje met een geschatte geboortedatum van 12 mei 2021. Bounis is nu 50 cm hoog en weegt 14 kg.

Bounis en zijn zusje werden moederziel alleen gevonden langs een afgelegen weg op Lesbos, waarschijnlijk gedumpt daar. De twee hadden geluk: ze werden namelijk gevonden en opgenomen in een kleinschalig shelter op het eiland. Daar huppelt Bounis vrolijk rond. Spelen met de andere hondjes, beetje luieren en de knuffels van de vrijwilligers blij en dankbaar in ontvangst nemen. Ook met katten kan Bounis het prima vinden. Deze vrolijke knul lacht het leven gewoon tegemoet in de hoop dat het nog leuker wordt dan het nu al is, want we hopen dat deze vrolijkerd gauw een warm mandje zal vinden.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bounis

Bounis

XK7HyTyeXdE
6Bn-R1ukYgI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu