Bounis

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0201
40-0201
Overige
Ja

Dit is Bounis. Hij is een erg blij en sociaal mix reutje met een geschatte geboortedatum van 12 mei 2021. Bounis is nu 42 cm hoog en weegt 10 kg. Daar komt natuurlijk nog wel wat bij.

Bounis en zijn zusje werden moederziel alleen gevonden langs een afgelegen weg op Lesbos, waarschijnlijk gedumpt daar. De twee hadden geluk: ze werden namelijk gevonden en opgenomen in een kleinschalig shelter op het eiland. Daar huppelt Bounis vrolijk rond. Spelen met de andere hondjes, beetje luieren en de knuffels van de vrijwilligers blij en dankbaar in ontvangst nemen. Deze vrolijke knul lacht het leven gewoon tegemoet en dan weet hij nog niet eens dat het allemaal nog leuker en fijner gaat worden. Want hij mag naar Nederland komen, waar wij een fijne plek voor hem zoeken.. een fijne plek met een dito baas en die ook nog eens tijd heeft om hem op te voeden. Komt helemaal goed hoor, Bounis!

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Bounis

Bounis

6Bn-R1ukYgI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu