Borboleta

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0630
10-0630
Onherleidbare mix
Ja

Borboleta is bijna twee jaar geleden in beslag genomen door de politie. Ze komt uit erbarmelijke omstandigheden en helaas vind ze het contact met nieuwe mensen nog altijd een beetje spannend. Ze kijkt de kat eerst even uit de boom. Haar nieuwsgierigheid wint het vaak toch van haar voorzichtigheid en dan komt ze kijken en mag je voorzichtig haar kin even aaien.
Borbeleta heeft alle potentie om een geweldig lieve hond te worden voor haar nieuwe baasje. Dit meisje verdient een baasje met geduld en liefde om haar alle tijd te geven om te wennen en haar plekje te vinden. We weten namelijk zeker dat ze dit in het asiel niet zal vinden.
Met andere honden kan Borbeleta het heel goed vinden en we denken dan ook dat ze het beste geplaatst kan worden bij een andere hond.

Borbeleta is een gesteriliseerd mix teefje geboren op 1 september 2019 en heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. (08/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 september 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Borboleta

Borboleta

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).