Bony

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0282 (M)
50-0282 (M)
Overige
Ja

Dit is Bony. Deze arme drommel is samen met haar broertjes en zusjes gevonden door een stel oplettende mensen in Roemenië  en in veiligheid gebracht. Bony is een vrolijke dame die klaar is voor een eigen mandje. Hoe goed er ook voor haar gezorgd wordt een fijne eigen mand is het allerfijnste voor een pup. Samen op les, wandelingen maken, spelen en stoeien, zindelijk maken etc.

Bony is een super knappe mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 december 2021. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn. Ze gaat prima om met mensen en haar soortgenootjes, ze is vrolijk en vriendelijk. Kortom een echte pup die klaar is voor een eigen mand!

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Bony

Bony

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu