Bony

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1039 (A)
50-1039 (A)
Overige
Ja

Dit is Bony! Een mix teefje met een prachtige kleuren tekening in haar vacht. Door de goede zorgen van onze partnerorganisatie in Roemenië heeft dit meisje ook een kans in het leven gekregen want meestal loopt het niet goed af als jonge pups achtergelaten worden op een verlaten veld. Bony heeft een geschatte geboortedatum van 15 juni 2022 en zal ongeveer 45 cm hoog worden. We zoeken voor deze vriendelijke, sociale en speelse pup een plekje waar ze de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven want alles is nieuw voor haar. De omgeving, geluiden, de mensen enzovoort. Het mooie hiervan is dat ze dat samen met haar nieuwe baasje allemaal kan meemaken zodat er een mooie en sterkte band kan ontstaan.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bony

Bony

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu