Bonnie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0340 (M)
50-0340 (M)
Overige
Ja

Bonnie, ook weer een plaatje om te zien! Ze is vriendelijk naar mensen en kan heel goed overweg met haar hondenvriendjes en vriendinnetjes. Ze kijkt heel eventjes de kat uit de boom voordat ze je helemaal vertrouwd. Dat is niet gek voor een hondje dat zwervend op straat is gevonden. Wat ze allemaal te verduren heeft gehad is onbekend helaas. Maar met geduld en liefde zal deze verlegenheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bonnie staat klaar om Roemenie te verlaten voor een fijne, warme mand in Nederland. Zal dat bij u zijn?
Bonnie is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 25 december 2021. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 40 cm zijn.(05/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Bonnie

Bonnie

ELYMCykZbjY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu