Gereserveerd

Boneca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0272
10-0272
Overige
Nee

Dit kleine mooie meisje werd haar leven lang gehouden op een balkon. Geen wandelingen, geen groen gras om in te rennen, niet spelen of ravotten met haar soortgenoten, geen liefde en geen aandacht. Jarenlang opgesloten, dat was haar hele leven. Gelukkig kwam aan dit trieste bestaan een eind. Helaas belandde ze in de volgende “gevangenis”. Vrijwilligers zagen dit meisje in het asiel, ze leek zo verloren achter de tralies. Ze namen haar mee naar de foster in Portugal. Daar leert kleine Boneca hoe het leven ook kan zijn. Ze geniet zo intens van alles, het gras, de vrijheid, dollen met haar soortgenoten en ook eindelijk liefde en aandacht. Ze bloeit op en eindelijk zien de vrijwilligers dit kleine meisje zoals ze moet zijn, als een blij zorgeloos meisje. Ze is wel wat verlegen, wacht haar beurt af maar ze wil zo graag! Boneca is sociaal naar de andere honden en geniet van menselijke aandacht. Het wordt tijd dat ze na al die jaren eindelijk een baasje krijgt die oneindig veel van haar houdt.

Boneca is een gesteriliseerd teefje van circa 30 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2017.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Boneca

Boneca

WygcTsY0liw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu