Bolo

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1101 (M)
50-1101 (M)
Overige
Ja

Onlangs (29 maart 2023) is Bolo aangevallen door haar kennelgenoten en dat heeft ze moeten bekopen met een behoorlijk grote wond. Natuurlijk wordt zij hiervoor behandeld maar we hopen dat zij niet meer terug naar de kennel hoeft en haar nieuwe plekje eentje bij een baasje is. Het is echt een heerlijk meisje! Lief, sociaal, vriendelijk en vrolijk!
Bolo! Wat een heerlijk knapperd is dat! Tijdens een van de vele “zoek” rondes naar gedumpte en achtergelaten dieren, vonden de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië Bolo. Een lief en vriendelijk klein meisje. We zoeken voor deze knapperd een liefdevolle plek waar ze mag bijkomen en wennen aan haar nieuwe leven. Het is namelijk niet niks een leven op straat, daarna een overvol asiel, een lange transport reis en dan “vreemde” mensen die haar oh zo graag willen verwennen en liefde geven. De ene pup is flexibeler dan de andere maar tijd is hier het helende woord.

Bolo is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 4 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van rond de 38 cm. (12-22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 4 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Bolo

Bolo

kkFOl1gFN1w
KhCpfBA2phw
0DqS3WOabJQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).