Bolo

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1101 (M)
50-1101 (M)
Overige
Ja

Bolo! Wat een heerlijk pluizenbolletje is dat! Tijdens een van de vele “zoek” rondes naar gedumpte en achtergelaten dieren, vonden de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië Bolo. Een lief en vriendelijk klein meisje. We zoeken voor deze knapperd een liefdevolle plek waar ze mag bijkomen en wennen aan haar nieuwe leven. Het is namelijk niet niks een leven op straat, daarna een overvol asiel, een lange transport reis en dan “vreemde” mensen die haar oh zo graag willen verwennen en liefde geven. De ene pup is flexibeler dan de andere maar tijd is hier het helende woord.

Bolo is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 4 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van rond de 38 cm. (12-22)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Bolo

Bolo

0DqS3WOabJQ
gBgJwu459WU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu