Bodi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0431
50-0431
Onherleidbare mix
Ja

Wat een lieve uitstraling heeft deze knul! Bodi is zijn naam en deze zachtaardige, driejarige knapperd is zo’n 1,5 jaar geleden geadopteerd door het gezin waar hij nu woont. Na verloop van tijd vermoedden de huidige baasjes dat Bodi kennelijk toch niet helemaal op zijn plek zit en zij gunnen hem een nieuwe start elders, in een kalmere omgeving en in een rustigere gezinssituatie met minder prikkels.
Bodi is een zeer rustige hond en hij woont in het huidige gezin met een kat samen en daar is hij ontzettend lief voor. Zijn baasje zegt dat Bodi zelf ook op een kat lijkt qua doen en laten: hij lummelt graag rond in huis en vindt het heerlijk om te kroelen. Bodi is aanhankelijk en ligt het liefst bij zijn baasjes, maar vindt het ook prima als hij in zijn mand moet liggen. Mee naar buiten gaan was op een gegeven moment iets wat Bodi eventjes helemaal niet meer wilde, zonder duidelijke oorzaak, maar inmiddels gaat hij wel mee voor een wandelingetje. Bodi vindt veel dingen best spannend, maar bij de dierenarts daarentegen laat hij zich prima benaderen en behandelen, geeft zijn baasje aan.
Met autorijden doe je Bodi geen plezier. Hij heeft namelijk wat last van wagenziekte.
Bodi loopt keurig mee aan de riem en ook is er getraind om hem netjes naast de fiets te laten meelopen en dat doet hij onder goede begeleiding inmiddels netjes. De basiscommando’s zijn hem ook bekend. Bodi luistert goed, zeker als er een beloning van een koekje in het vooruitzicht is. Op zijn voedsel is Bodi niet gefocust, hij eet wanneer hij trek heeft. Deze knul heeft echt een zeer rustig karakter en hij gaat goed met kinderen om en met andere dieren.
Van harde knallen, van bijvoorbeeld vuurwerk, onweer of brommers, is Bodi erg bang, best begrijpelijk eigenlijk. Als het onweert of als het donker is wil Bodi absoluut niet naar buiten bij zijn huidige gezin.
Bezoek wordt door Bodi rustig aanschouwd, hij is voorzichtig naar voor hem nieuwe mensen maar is wel te paaien met een koekje. Bodi kan goed alleen zijn en wacht heel braaf tot zijn baasje thuis is. Hij slaat niet echt aan met blaffen, je hoort hoogstens een keer een kleine grom of een blafje van deze vriendelijke knul. We zoeken voor Bodi een zeer rustig huishouden, waar rekening met zijn gevoelige en lieve karakter wordt gehouden en waar hij zichzelf mag zijn.
Bodi is een gecastreerde mix reu met een geboortedatum van 10 april 2021 en hij is ongeveer 50-55 cm hoog.

Eindhoogte 53 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bodi

Bodi

cqi24UPi8w4
ONyLzHu3Ed0
jNOA5DWmJbk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).