Bobby

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0921 (M)
50-0921 (M)
Overige
Ja

Na jarenlang wachten was de dag eindelijk aangebroken dat Bobby Roemenië mocht verlaten. Niet meer slapen op een koude vloer, een strenge winter mee maken maar lekker in een warm huisje terecht komen. Hij verblijft op dit moment bij een gastgezin in Nederland. Het gastgezin omschrijft hem als super lief, sociaal naar andere honden en katten maar zeker ook met mensen en oudere kinderen. Bobby is zindelijk, slaapt de hele nacht door, kan enkele uren alleen blijven. Want wanneer er iemand thuis komt van het gastgezin ligt Bobby nog heerlijk op de bank te slapen. Onlangs is Bobby ook bij de trimster geweest en ze zei dat ze nog nooit zo’n makkelijke hond in haar salon heeft gehad. De katten bij het gastgezin laat ie links liggen. Wij zoeken voor Bobby een thuis met een tuin waar hij alles mag en niets moet maar vooral mag genieten en veel liefde zal ontvangen.

Bobby is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 9 augustus 2010 en met een eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 9 augustus 2010
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bobby

Bobby

QodUWoFv238

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu