Blankie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0201 (E)
40-0201 (E)
Overige
Ja

Blankie is een schattig reutje van 3 maanden oud, geboren rond 4 juli 2023. Hij is een klein blijvend hondje met een verwachte hoogte van ongeveer 35 centimeter. Dit lieve hondje heeft een bijzonder verhaal. Een dame in Griekenland, die onze hulp goed kan gebruiken, vond Blankie en zijn broertje in een verlaten veld. Helaas mocht ze hen toen niet direct meenemen. Later ontdekte ze dat het broertje van Blankie gestolen was om lugubere dingen mee te doen. Daarom is het nu van groot belang dat Blankie niet hetzelfde lot ondergaat. Hij is dringend op zoek naar een liefdevol thuis waar hij veilig en geliefd kan opgroeien. Help Blankie om een gelukkig leven te leiden en hem te behoeden voor het lot van zijn gestolen broertje.(10/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Blankie

Blankie

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).