Bingo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1933 (M)
50-1933 (M)
Overige
Ja

Ook dit geweldig leuke en knappe knulletje is in de opvang in Roemenië beland. Dat is gelukkig al veel beter dan op straat moeten zien te overleven voor zo’n kleintje, maar het kan nog beter… en dat lukte want kleine Bingo mocht naar Nederland toe.

Daar geniet dit mannetje intens. Hij is een super sociale lieve knul die met alle honden en zelfs katten uitstekend overweg kan. Bingo is ook echt dol op aandacht van mensen. Maar hij is ook respectvol en dringt zich niet op. Hij geniet enorm van kroelen en knuffelen en komt maar al te graag bij zijn baasje liggen. Maar ook lekker ravotten en spelen met de andere honden vindt hij super leuk.
Bingo is ook een slimme knul die snel nieuwe dingen leert. Hij is ook klaar om naar zijn forever home te gaan. Dus voor deze leukerd zoeken we een thuis waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven. Waar hij op een warme plek mag wonen, waar hij een gezellig en geliefd huisgenootje mag zijn.

Bingo is een reutje van 2 jaar oud, met een geschatte geboortedatum van 10 november 2021 en hij is 35 cm hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Bingo

Bingo

IgYK7_a0nxY
Q-G1jCcSr_4
fCjY0pu71os

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).