Gereserveerd

Bindi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1558 (M5)
50-1558 (M5)
Onherleidbare mix
Nee

Helemaal alleen liep ze langs een weg, vermoedelijk was ze uit de auto gezet. Onbegrijpelijk want dit meisje is echt alleen maar lief. Gelukkig zag Mirela haar en nam haar mee.

Lieve Bindi is een zachtaardig lief meisje. Ze verblijft nu bij een Foster in Nederland Daar krijgt ze de zorg die ze zo heeft gemist. Toen ze werd gevonden was haar vacht ernstig verwaarloosd en het was duidelijk dat er niet van haar werd gehouden. Inmiddels is ze veilig en geliefd en leeft ze helemaal op. Bindi is een sociaal meisje dat met alle andere honden bij de foster prima overweg kan, ze is respectvol en zacht. Ook is ze dol op de liefde van haar Foster baasje. Daar geniet ze echt heel erg van, alsof ze alles wat ze heeft gemist wil inhalen. Ze kroelt en knuffelt heel graag. Bindi zoekt een thuis en een lief baasje wat ze voor altijd mag blijven.

Bindi is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 8 april 2022 en ze is circa 30 centimeter hoog. (03/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 april 2022
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bindi

Bindi

z_DChrNX-eQ
mxx46pCyVdY
MhIDuQuadGk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).