Bianco

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2498 (M5)
50-2498 (M5)
Onherleidbare mix

Bianco is als kitten langs de snelweg gevonden door een jongeman die om raad vroeg via social media. Vrienden van onze partner rescue organisatie zagen zijn bericht en hebben Bianco opgevangen. Op dezelfde dag vonden ze Onix dolende op straat helemaal alleen. Ze vonden elkaar in de huiselijke opvang en zijn uit kunnen groeien tot 2 prachtige sociale katers. Ze zijn zijn als Yin en Yang met elkaar en kunnen ook niet zonder elkaar. Deze 2 lieve katers zijn nu naar schatting 2 jaar oud. Ze zijn heel lief naar andere katten en de verzorger in het gastgezin. Ze willen graag wat aandacht hebben door even te knuffelen. Als een van de twee uit het oog is worden ze onrustig en gaan op zoek naar elkaar. Nu wordt het tijd dat ze het gastgezin gaan verlaten om naar een eigen plekje te verhuizen waar ze voor altijd mogen blijven wonen. Ze zijn alleen te adopteren als ze bij elkaar kunnen blijven. Wil jij deze 2 jonge mannen een lekker warm plekje geven waar ze alle aandacht krijgen? Een plek waar ze samen in een mandje tegen elkaar aan kunnen liggen en vooral waar ze voor altijd bij elkaar kunnen blijven? Dan kan jij misschien wel hun nieuwe baasje worden. De geschatte geboortedatum van Bianco is 22 mei 2022 en hij heeft een hoogte van ongeveer 22 cm.(05/24)

Eindhoogte 22 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 22 mei 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Bianco

Bianco

W7-M8CoHfHs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).