Bert

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0903 (M)
50-0903 (M)
Overige

Of ze ooit van Sesamstraat gehoord hebben in Roemenië is nog maar de vraag, maar Bert en Ernie zitten in ieder geval samen in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. We beginnen met het voorstellen van Bert, een prachtige kater van een half jaartje oud. Net als veel andere katten en honden zijn ook de knappe Bert en zijn broertje Ernie bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië terechtgekomen. Hij krijgt daar weliswaar de verzorging en beschutting die hij nodig heeft, maar wat zou ook Bert graag op reis gaan naar zijn forever home waar hij echt mag beleven hoe het is om een fijn kattenleven te hebben. Een thuis waar dit lieve katertje heerlijk mag kroelen, spelen en genieten van een zacht kussen.
Bert is een gecastreerde kater met een geschatte geboortedatum van 25 maart 2023. Hij is ongeveer 25 cm hoog.(09/23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Bert

Bert

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).