Berk

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-8951
20-8951
Overige
Ja

Dit is Berk, Podenco mix, geboren op 4 april 2019 en 50 cm hoog. Hij is gered van de verdrinkingsdood tijdens de overstromingen in Spanje in de zomer van 2019. Hierna is hij naar Nederland gekomen en opgevangen in een pleeggezin en eind oktober 2019 geadopteerd door een gezin met 3 katten en een kind.
Berk is een lieve hond en kan prima samenwonen met katten, alleen houdt hij ze graag in de gaten en/of bij elkaar. Verder heeft Berk veel energie. Hij is graag buiten, houdt van wandelen/spelen en vooral aandacht, het liefste is hij overal bij. Lukt dat even niet, dan laat hij van zich horen. Berk is een slimme hond die graag denkspelletjes speelt. Hij heeft gehoorzaamheidstraining gevolgd en allerlei commando’s geleerd die hij ook kan opvolgen. Aan de lijn lopen kan hij goed, maar houdt deze graag strak. Hij is sociaal met andere honden en spelen met andere honden doet hij graag.
De reden waarom Berk nu herplaatst moet worden is dat hij in huis of tuin graag aan de mensen en honden laat weten dat hij er is (waaks) doordat hij blaft. Ondanks dat doet hij geen vlieg kwaad. Voor Berk zoeken we een fijn thuis met maatjes die veel aandacht voor hem hebben en actief met hem bezig zijn door veel buiten te spelen of wandelen. En een hondenmaatje in huis zou helemaal geweldig zijn.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 april 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Berk

Berk

HyVLXmexJgk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu