Bello

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0491 (M)
50-0491 (M)
Overige
Ja

Bij een rondleiding door het asiel trok Bello direct onze aandacht. Vrolijk en enthousiast werden wij welkom geheten in zijn kennel met al zijn hondenvriendjes. Met zijn grappige korte staartje wiebelde zijn hele lichaam mee van blijdschap. Wat doet het een mens toch goed om zo’n blij ei te zien, ondanks zijn situatie. Notabene als pup van enkele dagen oud gevonden waardoor hij met de fles is groot gebracht door de vrijwilligers. Inmiddels leeft hij als een god in Frankrijk letterlijk en figuurlijk. Samen met nog een teefje woont hij bij zijn huidige baasje. Alleen kan hij daar niet langer blijven want Bello heeft moeite in de omgang met mannen. Bello kan mee wandelen aan de riem, is zindelijk en sociaal naar andere honden. Wij zoeken voor hem een baasje die hem de juiste begeleiding kan geven ook in de omgang met mannen. Kun jij hem een gouden mandje bieden en wil je lekker met hem wandelen, reageer dan en wie weet is Bello snel jouw vriend voor het leven.

Bello is een reu met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2022 en hij is ca 45 centimeter hoog.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Bello

Bello

MxSaohKIHRY
cS_7uH3DTSk
Lz6LC4sAjbw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu