Belle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0383 (E)
40-0383 (E)
Overige
Ja

Hoe leuk is Belle! Samen met haar broertjes zit ze in de “opvang” bij onze partnerorganisatie in Griekenland. En met opvang bedoelen we een verlaten huis op een verlaten plek waar de vrijwilligers iedere dag heen gaan om ze te eten te geven en te laten wennen aan mensen! Er is gewoonweg geen andere plek en geld om ze beter te kunnen opvangen! U begrijpt dat wij hopen dat er supersnel iemand direct “verliefd” wordt op Belle zodat ze snel mag vertrekken en mag gaan kennismaken met haar nieuwe plek waar ze mag rondstruinen, spelen en nieuwe dingen leert zoals een pup dat heerlijk vindt om te doen/mee te maken. Belle is lief en vriendelijk. Belle heeft een stomp staartje.
Belle is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 22 oktober 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm. (01-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Belle

Belle

TpQIYWY5z5I
9CkQ8UfqRUQ
YaETsnq3EQ8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu