Belamy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
Stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0441
10-0441
Overige
Ja

Dit leuke mannetje is samen met zijn mama, broertjes en zusjes gedumpt in het staatsasiel. Onze vrijwilligers namen ze gelukkig snel mee naar onze veilige collega opvang in Portugal. Daar konden mama en de kleintjes rustig bijkomen. Kleine Belamy was heel blij met deze verhuizing. Belamy vindt het namelijk heerlijk om lekker te rennen en ravotten met de andere pups. Belamy is een sociaal, lief en open knulletje dat nu heerlijk pup mag zijn. Lekker blij en enthousiast. Belamy geniet ook echt van de menselijke aandacht die hij nu krijgt. Hij vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen of om met de vrijwilligers te spelen.
Belamy volgt de vrijwilligers daarom ook trouw het terrein over, in de hoop dat er een momentje komt om te kroelen. Belamy is ook echt klaar om nu naar een eigen thuis te gaan.

Belamy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021 en heeft een verwachte eindhoogte van circa 48 centimeter. (01/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Belamy

Belamy

qlJ2fCR_Qzs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu