Beethoven

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0602
10-0602
Overige
Ja

Samen kwamen ze terecht in een staatsasiel en samen mochten ze gelukkig hun intrek nemen op de quinta van Gisela. Ze worden momenteel tot de favoriete honden gerekend van de vrijwilligers en dat is niet zomaar.

Beethoven is speciaal. Hij is ongelofelijk lief en heeft een zacht karakter. Het liefst spendeert hij zijn dagen met de andere pups. Spelen, ravotten, racen hij kan het allemaal en vindt het ook allemaal heel erg leuk!
Zodra het tijd is voor een pauze zoekt hij de vrijwilligers op om te kroelen of hij doet heerlijk een dutje in het zonnetje. Dit mannetje weet hoe het leven geleefd moet worden. Hij geniet echt volop van alles wat hij doet.
We worden vrolijk van Beethoven en zijn broer, ze zijn het schoolvoorbeeld van een tweede kans krijgen en deze met beide voorpootjes aangrijpen.

Deze ultra lieverd zou graag verhuizen naar Nederland en is hier helemaal klaar voor. Beethoven is een mix reutje geboren op 3 november 2022. We verwachten dat hij ongeveer 45cm groot zal worden.(04/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Beethoven

Beethoven

v8ne5DzrQEg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).