Beethoven

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0602
10-0602
Overige
Ja

Beethoven is een bijzonder hondje met een bijzonder verhaal. Hij kwam samen met zijn broertje terecht in een staatsasiel in Portugal, waar hun leven begon in moeilijke omstandigheden. Gelukkig heeft Beethoven een tweede kans gekregen en verblijft hij nu bij een liefdevolle foster in Rotterdam.

Beethoven is een zachtaardige ziel met een hart van goud. Hij is een ongelofelijk lief hondje dat het heerlijk vindt om bij zijn foster baasje te zijn en lekker gekriebeld te worden.

Beethoven is dol op spelen in de tuin en begint ook steeds meer van binnenspelen te genieten. Hij heeft veel energie om te verbranden en zal graag deelnemen aan spelletjes en speelgoed. Zijn favoriete buitenactiviteit is wandelen in het prachtige Kralingse Bos, waar hij helemaal opbloeit.

Beethoven voelt zich het meest op zijn gemak in een rustige omgeving. Drukke straten zijn niet echt zijn ding, maar in een vredige buurt zal hij zich snel op zijn gemak voelen. Hij is een rustige metgezel die geniet van ontspannen wandelingen en quality time met zijn menselijke vrienden.

Beethoven heeft wat tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen en situaties. Maar zodra hij je heeft leren kennen, zal hij je overladen met liefde en genegenheid. Zijn zachtaardige aard maakt hem een geweldige metgezel voor wie geduld heeft en bereid is hem te helpen vertrouwen op te bouwen.

Beethoven is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot de geweldige metgezel die hij kan zijn. Als jij denkt dat Beethoven de juiste match voor jou is en je de tijd en liefde hebt om hem te geven, neem dan contact op! Beethoven wacht op de kans om zijn tweede kans in het leven te omarmen en een trouwe vriend voor altijd te worden.

Beethoven is een gecastreerd mix reutje geboren op 3 november 2022. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 45cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Beethoven

Beethoven

HLdlPdn9ezk
y4_lNSKYfeI
iSw6w5pxgx0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).