Beertje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0419 (E)
40-0419 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Beertje? Beertje woont nu nog in Griekenland waar haar slaapplek vlakbij een kleuterschool is. Arme Beertje wordt telkens weggejaagd door de volwassenen die hun kinderen naar school brengen. Beertje beschermd zichzelf door te gaan blaffen. Dit is geen fijne situatie voor haar want Beertje beschermd alleen haar plekje en doet verder niks. Toen onze contactpersoon in Griekenland dit verhaal hoorde is zij eropaf gestapt. Volgens haar is Beertje gewoon een lieverd en komt ze vriendelijk kwispelend aanlopen als ze bij Beertje langsgaat om te kijken hoe het met haar gaat. U begrijpt dat dit een vervelende situatie is maar helaas kan onze collega niks voor Beertje doen. Het zou heel fijn zijn voor Beertje als er een iemand komt die zegt: “Laat Beertje maar bij mij komen, want hier is zij wel welkom”!
Beertje is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 29 maart 2021 en ze is ongeveer 50 cm hoog. (03/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 29 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Beertje

Beertje

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).