Beer

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1282 (A)
50-1282 (A)
Overige
Ja

Leuke, ietwat loensende fluffige Beer. Een leuk, lief en sociaal jong mannetje! Wat wil het aanstaande baasje nog meer? En wat wil Beer? Een lieve baas waar hij de rest van zijn leven mag blijven. Een baasje die rekening met hem houdt want alles zal nieuw zijn voor Beer. Een warme mand, in een huis wonen, een nieuwe omgeving, noem maar op. Alles is nieuw!
Beer is samen met zijn broertjes bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen nadat ze zwervend langs een drukke straat zijn gevonden door de vrijwilligers.
Beer is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 5 oktober 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45cm.(02/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Beer

Beer

5Ar9bcIpgbM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu