Bayron

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0244 (M5)
50-0244 (M5)
Onherleidbare mix

Deze prachtige knuffelkater heet Bayron.

Bayron kwam enkele maanden geleden terecht in de opvang van onze partner in Roemenië nadat hij was aangereden door een auto. Gelukkig werd deze ontzettende lieverd meteen in huiselijke kring opgevangen in Roemenië, waar hij inmiddels helemaal hersteld is van de aanrijding. Ook leert hij wat het leven van een huiskat inhoudt en geniet van de geborgenheid die hij ervaart en het spelen met zijn soortgenootje en niet te vergeten het kroelen met zijn foster, want van kroelen houdt deze knapperd enorm!

Bayron geniet dus volop bij zijn tijdelijke gezin, maar het zal mooi zijn als ook deze lieve knul naar zijn eigen familie of baasje mag verhuizen binnenkort, waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven wonen en mag genieten van een zachte slaapplek. Waar er met hem gespeeld en gekroeld wordt en waar hij zich veilig mag voelen.

Bayron is een kater met een geschatte geboortedatum van 29 juni 2019 en hij heeft een hoogte van ongeveer 25 centimeter. (06/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 29 juni 2019
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Bayron

Bayron

kVnrM6vpJ9Q
cOJnoOE3vbw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).