Baris

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0000
20-0000
Onherleidbare mix
Ja

Toen het huidige baasje van Baris hem in 2013 adopteerde, was dat uiteraard met de bedoeling dat hij voor de rest van zijn leven bij haar zou blijven. Baris en zij zijn heel gelukkig met elkaar en hebben inmiddels al 11 mooie en liefdevolle jaren met elkaar beleefd. Het baasje zocht dan ook heel verdrietig contact met ons om ons te verzoeken een fijne nieuwe plek voor Baris te zoeken. Om gezondheidsproblemen van het baasje kan Baris helaas echt niet bij haar blijven. Baris is een 12-jarige gecastreerde reu, nog heel blij en vitaal en wij zijn dus op zoek naar een fijn nieuw thuis waar deze lieverd de laatste jaren van zijn leven verder mag genieten.
Baris is aanhankelijk, rustig en een makkelijke hond om in huis te hebben. Hij geniet van een beetje lummelen of in het zonnetje liggen in de tuin en is heel snel tevreden. Alleen thuis zijn is voor hem ook geen enkel probleem en hij wacht rustig en braaf totdat zijn baasje terug is.
Aan de lijn loopt Baris netjes mee. Hij heeft wel een flink jachtinstinct, dus het huidige baasje laat hem niet meer los lopen. Naar andere honden is Baris lief, respectvol en speels. Alleen Boxers vindt hij niet leuk. Baris woont nu in een rustige omgeving en dat vindt hij fijn. Hij is geen hond die in een drukke stedelijke omgeving of omringd door veel mensen zal genieten, dat vindt hij spannend en heeft dat altijd spannend gevonden, dus daar is door zijn huidige baasje altijd rekening mee gehouden. We zoeken voor Baris dus iemand die in een rustige straat of rustig gebied woont.
Als bezoek aan huis kalm binnen komt, vindt Baris het helemaal prima. Hij voelt als het ware de energie van de mensen aan, dus als iemand ontspannen is, is hij het ook. Zijn huidige baasje omschrijft hem als een superlieve, gevoelige hond. Hij vindt het gewoonweg fijn als men hem rustig benadert en kalm toespreekt en dan vindt hij veel prima, bijvoorbeeld ook mee in de auto gaan. Baris is ook wel zo slim dat hij goed aangeeft wat hij wil en wat hij liever niet wil. Baris kan niet met katten samenleven.
Hij krijgt al jaren hypo allergene brokken omdat hij een gevoelige huid heeft en daar doet hij het goed op, vertelde zijn baasje. Zij geeft hem uit voorzorg geen snacks of ander eten.
Dus zoekt u een lieve hond op leeftijd, die zeker nog in is voor een fijne wandeling en die nog heel veel gezelligheid en genegenheid te geven heeft? Neem dan contact met ons op over Baris en hopelijk zijn u en Baris een mooie match.
Baris is een gecastreerde reu, een Spaanse galgo, geboren op 15 februari 2012 en hij heeft een hoogte van 60-65 cm.

Eindhoogte 63 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 februari 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Baris

Baris

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).