Banjer

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0650 (M)
50-0650 (M)
Overige
Ja

Lieve Banjer! Heel voorzichtig neemt hij iets lekkers van je aan, hij twijfelt nog of hij niet een pak slaag krijgt als hij het aanneemt. Dit is een aanname maar waarschijnlijk wel één die de waarheid is. Hij heeft nog een klein beetje een aarzeling voor hij je volledig vertrouwd. De reden waarom is er één die we alleen maar kunnen gokken helaas. Banjer is samen met zijn moeder gevonden toen hij nog een klein kansloos pupje was. Maar gelukkig zit hij nu veilig bij onze partnerorganisatie in Roemenië waar hij alleen maar goede ervaringen opdoet en hij alsnog de goede start krijgt die iedere hond verdient! Hij is lief, sociaal, tikkeltje verlegen maar verders ontzettend leuk. Voor Banjer zoeken we een baasje die hem met geduld, tijd en liefde laat kennismaken met de “wereld”. Het zou voor Banjer heel fijn zijn om in een huis te komen bij een andere stabiele hond waar hij zich aan op kan trekken. Banjer is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 maart 2022. En we verwachten dat hij ongeveer 45 cm hoog wordt.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Banjer

Banjer

sFmlCfMY6tU
lyCDhgY1-eg
-6zU2HCudSk?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu