Gereserveerd

Bambie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0212 (M)
50-0212 (M)
Overige
Nee

Beautiful Black Bambie, hoe schattig ben jij. Schattig ben je door je kleine under bite en door je mooie prachtig stralende oogjes.
Sinds kort verblijf je bij een gastgezin en die is dol op jou. Je bent lief, blij, houdt van spelen, zachtaardig en tikkeltje verlegen. Hierdoor heb je altijd even de tijd nodig om te wennen. Buiten wandelen aan de riem gaat ook heel goed. Aan de zindelijkheid wordt gewerkt maar heel af en toe vergeet je het even. Omdat Bambie een tikkeltje verlegen is zoeken wij een thuis voor haar waar ze lekker op haar gemak kan wennen. Kinderen vindt ze wel leuk maar geen drukke kinderen onder de 12 jaar. Ben jij dat baasje die graag met haar de verdere wereld wil gaan ontdekken?

Bambie is een  gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 12 mei 2020 en een eindhoogte van circa 30cm.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 mei 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Bambie

Bambie

fRE8voVOysA
-7xtrEu0-hw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu