Bambi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1035 (M)
50-1035 (M)
Overige
Ja

Mama Bambi! Toen we haar afgelopen augustus hebben ontmoet, zagen we aan alles dat Bambi een goede mama voor Blondie, Britney en Bonnie was. Beschermend en narrig reageerde ze op ons! Nu zijn haar kleintjes groot en laat Bambi een heel ander beeld zien. Vriendelijk, sociaal en zichtbaar genietend van een aai over haar bol is dit meisje helemaal klaar voor een eigen plekje waar zij nu eens verwend wordt! Het leven van Bambi, voorheen aan de ketting, is tot nu toe niet heel rooskleurig geweest en we zoeken voor haar een plek waar ze de tijd en de ruimte krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Dit is één van de belangrijkste dingen bij het willen adopteren van een adoptie hond. Tijd en geduld, de ene hond heeft een week nodig om zich aan te passen en de andere hond drie maanden. Bambi heeft een geschatte geboortedatum van 4 november 2019 en ze is ongeveer 40 cm hoog.(11/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 4 november 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Bambi

Bambi

n-3wcLxF6tA
eBQJc4f6tKk
KlqU8L5tYUs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu