Baco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0620 (M)
50-0620 (M)
Overige
Ja
Deze onwijs knappe Black beauty heet Baco, en helaas is Baco in het asiel van Roemenië terecht gekomen. Daar trok dit mannetje het leven slecht.
Inmiddels is Baco gelukkig bij een foster in Nederland. Daar is hij optimaal van het leven aan het genieten! Baco is een enthousiaste lieve en speelse pup die ondanks zijn zijn mindere start volop in het leven staat. Hij rent, ravot en speelt en duikt in alle het mooie wat het leven hem nu biedt. Baco is ook een slimme pup die snel zaken oppakt. Op straat groet hij iedereen enthousiast en hij kan met zijn soortgenoten prima overweg. Katten vormen geen probleem meer met Baco. Hij gaat rustig naast ze liggen slapen. Mensen vindt Baco echter wel allemaal geweldig leuk! Baco is een grappige en tikkie eigenwijze lieverd die niets liever wil dan een baas om samen mee te wereld te ontdekken.Baco is een reutje met een geschatte geboortedatum van 16 maart 2022. Zijn eindhoogte wordt geschat op 48 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Baco

Baco

rxumf07DaC0?feature=share
oQxOFzdE2Xw?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu